Září se nezadržitelně blíží ke svému konci a každému znalci prostředí je tak jasné, že start regionálních amatérských hokejových lig Jičínska je na spadnutí. A nemýlí se. Už v úterý 1. října odstartuje na zimním stadionu v Lomnici nad Popelkou 3. ročník Interligy, která bude opět sdružovat tradiční Lomnickou hokejovou ligu (LHL) a Hokejovou hobby ligu Nová Paka (HHLNP). Hned ve středu odstartuje Truesteel Jičínská hokejová liga a na závěr, v neděli 13.10., se do kolotoče JHL přidá i soutěž veteránů – Speditrans Legends League.

Žádné výrazné změny se neudály, soutěže budou pokračovat ve stejných formátech jen s malými změnami. V JHL skončil tým Mystery Boys a soutěž bude pokračovat s 5 členy. V Interlize skončily Chomutice, které ale byly nahrazeny týmem z Trutnovska – Fox Hill Hajnice.

Největší a nejvíce viditelnou změnou tak je nový titulární sponzor JHL, jehož jméno ponese i hlavní soutěž – TRUESTEEL Jičínská hokejová liga.

Společnost TRUESTEEL, kterou také můžete znát pod stávajícím názvem TRUESTEEL StrongGear (www.stronggear.eu) se zabývá výrobou, distribucí a prodejem sportovního vybavení, zejména vybavení fitness, a má tak z principu velmi blízko ke sportu. Věříme, že naše partnerství bude ku prospěchu oběma stranám a bude mít dlouhého trvání. Ve hře jsou i možné výhody při nákupu Fitness vybavení pro hráče JHL.

Hlavní soutěž, stejně jako celá organizace, tak svého titulárního partnera má. Stejně tak Speditrans Legends League, která nese i ve svém třetím ročníku jméno automobilového dopravce. Pro možné zájemce tak zůstává ve hře ještě Interliga, která by si svého partnera také jistě zasloužila a nám by tento příspěvek pomohl v organizaci této soutěže. Nejedná se o žádnou závratnou cenu, představa jsou nižší tisíce. V případě zájmu volejte „řediteli“ 608 356 546 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *