Vážení přátelé, omlouváme se za dočasnou nepřehlednost nových webových stránek, které jsme spustili teprve před pár dny.

Proč nové webové stránky? Ty staré fungovaly od roku 2012, kdy je pro nás spoluvytvořil Čenda Pokorný. Po 11 letech fungování, za velkého zájmu a přízně diváků, přestala šablona splňovat technické požadavky moderní doby a navíc to chtělo i změnu.

Z toho důvodu jsme zakoupili práva na novou šablonu, na které se nyní snažíme vybudovat nový web. Po 11 letech už je nyní ústředním nástrojem pro fungování hned tří soutěží. Krom ES-Garden Jičínské hokejové ligy dnes slouží i Speditrans Legends League a Interlize neregi hokeje.

Každá změna přináší mnohé obtíže a ty rozhodně neminou ani nás. Nicméně pracujeme ve všech volných chvílích a věříme, že se s novým nástrojem naučíme velmi dobře zacházet tak, aby to přineslo jen samý užitek.

O své oblíbené rubriky, statistiky, údaje a další rozhodně nepřijdete – v blízké budoucnosti je určitě najdete i na této nové šabloně. Navíc je doplníme o další, které nám nový nástroj nabízí. Pokud by se někomu stýskalo po starém webu – stále jej nalezne na adrese www.jhl-nere.eu

Děkujeme na trpělivost a těšíme se na zachování Vaší přízně.

Tým JHL

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *